Op zoek naar afrikaanse kralen kopen?

afrikaanse kralen kopen
Afrikaanse sieraden Sieraden Online.
Er wordt veel gebruik gemaakt van kralen, speciale metalen die in de betreffende regios voorradig zijn, maar zeker ook van de directe natuur. De combinatie van hout, steen en een paar sierlijke kleuren heeft al menig man en vrouw weten te verleiden tot de aankoop van zon sprekend sieraad. De Afrikaanse landen zijn de laatste jaren bezig aan een economische opmars.
Welkom Khyber Gallery.
Khyber Gallery is gespecialiseerd in de verkoop van kralen, en in ons assortiment vind u onder andere; Zilveren kralen, Stenen kralen, Houten kralen, Glazen kralen, Rubber kralen. Voor een ieder die een ketting wil die uniek is, en geheel naar eigen smaak is Khyber-Gallery.nl de plek om datgene te vinden waar u al tijden naar zoekt.
KralenStart.nl.
Alle kralenwinkels die enkel via internet verkopen vind je hier. Kralenwinkels in Alkmaar. Workshopatelier Joyful Design All Beads Company Sparklz Kralen Accessoires MarZ Kreatiek Goudsmederij MD Beadshop Kralen webwinkel Afrikaanse kralen everybody loves Mama t Palet Curly's' Beads. vervolg Kralenwinkels in Alkmaar.
Afrikaanse Ketting Ghanese glaskralen ketting en kralen van bauxiet.
Ghanese glaskralen ketting en kralen van bauxiet. Deze ketting is ontworpen door vrouwelijke kunstenaars in Ghana. De kralen zijn met de handgemaakt van gerecycled glas en bauxiet. De ketting is geregen op een natuurlijk hennep koord. Plaats in winkelmandje. SKU: 19128 Categorie├źn: Kettingen, Kralen kettingen, Shop, Sieraden uit Afrika Tag: Afrikaanse ketting.
Strengen Edelstenen Splitkralen Curly's' Beads.
Bricks 3/6 mm. Kristalstrengen facet rondel kralen ca. 3 x 4 mm. Kristalstrengen facet rondel kralen ca. 4 x 6 mm. Kristalstrengen facet ronde kralen ca. Kristalstrengen facet ronde kralen ca. Kristalstrengen facet rondel kralen ca. 6 x 8 mm.
Kazuri Handmade ceramic jewelry from kenya.
De prachtige, unieke kralen worden gemaakt van klei uit het gebied rondom Mount Kenya, wat het product authentiek van deze streek maakt. Inmiddels zijn meer dan 350 lokale vrouwen in dienst bij Kazuri om elk steentje met de hand te vormen en te glazuren en ze vervolgens te verwerken tot unieke juwelen!
Afrikaanse kralen sieraden Masai kralen sieraden door LetuKenya.
Afrikaanse kralen sieraden, Masai kralen sieraden, Afrikaanse sieraden, tribal sieraden, handgemaakte sieraden, handgemaakte kralen sieraden. Favoriet Toegevoegd als favoriet. Toevoegen aan Toegevoegd. Handgemaakte kralen sieraden, Afrikaanse stammen sieraden, Afrikaanse kralen sieraden, handgemaakte kralen sieraden, Afrikaanse ketting. Favoriet Toegevoegd als favoriet.
Dutch Translation of African Trade Beads Home page.
Wij zijn een klein engels bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het vinden en leveren van.; Afrikaanse handelskralen, juwelen, kunstvoorwerpen en curiosa., oud of modern, wij zoeken in de landen van West-Afrika t.b.v. juweliers, verzamelaars en andere belangstellenden die iets unieks willen. We hopen dat de vele afbeeldingen van de kralen en kunstvoorwerpen op de volgende pagina's' U zullen helpen om Uw verzameling uit te breiden en Uw inzicht in. de Magie van Afrika te vergroten. De gespecialiseerde verzamelaar geven we de kans om individuele kralen aan te schaffen zodat U niet een heleboel hoeft te kopen voor die enkele exemplaren die U eigenlijk wilde hebben.
Vind afrikaanse in Kettingen op Marktplaats.nl.
ketting met Afrikaanse hanger zilverkleurig. Ketting met afrikaanse hanger zilverkleurig lengte 60 cm ophalen in hilversum of verzendkosten 292, voor de koper duk. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Afrikaanse tribale kralen ketting /choker / collier. Afrikaanse tribale kralen ketting /choker prachtig!
Afrikaanse kralen Njoy-life.
De Egyptenaren zagen in de mestkever ook het symbool van de eeuwige kringloop van het leven: afvalstoffen zijn weer een voedingsbodem voor nieuw leven. Voor verkoop van Afrikaanse kralen klik hier. Tuareg agadez cross. De Tuaregs zijn een semi-nomadisch volk en wonen overal in de Sahara.
oothandel african wood beads Gallerij Koop Goedkope african wood beads Loten op Aliexpress.com.
Vintage Hout Afrikaanse Kralen Sieraden Sets 2017 Nieuwste Lederen Kwastje Pendiantes Statement Ketting Oorbellen Voor Vrouwen J. US 3.45 / Set. Toevoegen aan Verlanglijstje. 200 stks/partij 8mm Koffie Kleur Natuurlijke Houten Kralen DIY Sieraden Accessoires Groothandel Afrikaanse Ronde Gat Kralen Voor.
Afrikaanse Sieraden Startpagina Facebook.
Veel kralen worden met de hand beschilderd. Door in te kopen op deze Afrikaanse markten stimuleren we de lokale economie en geven we ook de mogelijkheid aan de mensen om met een eigen traditioneel produkt geld te verdienen. De kettingen en armbanden gemaakt van de Ghanese glaskralen worden ook gekocht door Afrikanen zelf.

Contacteer ons